Skip links

Hakkımızda

Bu siteyi yönetenler kim ve daha önce neler yapmış? Bu sitenin kuruluş amacı ne ve burada neler oluyor? Tüm bu aklınızdaki soru işaretlerini gidermeye çalıştık.

Bu site Eylül 2022'de Genshin Impact oynamayı seven iki kişi tarafından kuruldu. Künye sayfamızdan ekibimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Künye sayfamız için buraya tıklayabilirsiniz.

Hayır yok. Sitemizin en alt kısmındaki uzun açıklamada da bahsettiğimiz gibi burası Genshin Impact oyuncuları tarafından hazırlanmış bir veritabanı ve rehber sitesidir. Fakat aktif olarak Genshin Impact Content Creator programının bir parçasıyız.

Şu anda aktif olarak bu siteyi 2 kişi geliştirdiğimiz için bir hayli zorlanıyoruz. O yüzden biraz yardıma hayır demeyiz. Ekibimize katılmak için buradaki formu doldurup bizi bilgilendirmeniz yeterli olacaktır.

Yani... Genshin Impact özelinde bir Discord sunucumuz yok fakat yine bize ait BPT Oyun sayfamızın genel bir oyun Discord kanalı mevcut. BPT Oyun Discord kanalına buradaki linke tıklayarak katılabilirsiniz. Genshin Impact özelinde bir sunucu kurmayı düşünmesek de böyle bir sunucudan teklif alırsak bir iş birliğine gidebiliriz.

VGNW, bu site ile birlikte pek çok oyun projesinin sahibi, çatı şirketimizin ismidir. Açılımı ise VIDEO GAMES NETWORK'tür.

Explore
Drag